SERVICES

Wil jij jouw auto professioneel laten reinigen? Dan ben je bij ons Autopoetscentrum bij het juiste adres. Wij bieden een ruime verscheidenheid in dienstverlening om jou zo goed mogelijk te helpen. Bekijk onderstaand overzicht om een indruk te krijgen van onze diensten.

Wassen/Stofzuigen

Onze basis wasbeurt omvat het wassen van het exterieur en het schoonmaken van het interieur. Het interieur wordt gestofzuigd, ramen worden gereinigd en wij halen een doek door het interieur.

Polijsten

Door middel van speciale polijsttechnieken kunnen wij krassen, die in de eerste laklaag zitten, verwijderen. Het voordeel hiervan is dat het deel niet gespoten hoeft te worden en de kosten voor u dus een stuk lager uitvallen. Ook duurt het auto polijsten niet lang, waardoor u niet langdurig zonder uw geliefde vierwieler hoeft te zitten.

Ozon behandeling:

Neutraliseert onaangename geuren o.a. rooklucht, huisdieren of morsen van eten en drinken.

Waxoyl

Een transparante en zeer glanzende behandeling ter bescherming van gelakte oppervlakken van nieuwe voertuigen of auto’s jonger dan 3 maanden. Dankzij deze grondige behandeling van waxoyl ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat de lak zijn diepe glans behoudt en beschermt is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen en strooizout.

Diamondbrite

Eenmaal behandeld met Diamondbrite hoeft u uw auto nooit meer te polijsten. De hoogglans beschermende huid die Diamondbrite creëert, voorkomt dat strooizout, verkeersfilm, zure regen, boomsap, insectenvloeistof en andere luchtverontreinigende stoffen rechtstreeks in contact komen met de lak van uw auto. Uw voertuig zal er net zo goed uitzien als toen het de showroom verliet, waardoor de inruilwaarde verbetert.

Glascoating

De nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Glascoating gaat dus veel verder dan producten met Teflon of de waxoyl. Het gaat ook nog een stap verder dan het vaak gehoorde begrip “nano”-coating.
Een glascoating  is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak .De oorsprong van deze coating ligt in het gebruik op treinen en vliegtuigen.  De coating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig, minimaal 2 en kan oplopen tot en met 5 jaar. Uw auto is met deze zeer sterke coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten.

Transport

Wij halen en brengen auto’s in het binnen- en buitenland.

Verkoopbemiddeling

Uw auto verkopen? Wij nemen de verkoop voor u uit handen. Voor de verkoop maken we duidelijke afspraken en heeft u niet de onrust van de potentiële kopers aan de deur.

Im- en exporteren van voertuigen:

Wij zoeken samen met u een gewenste auto, en wij importeren of exporteren voor u. Wij regelen alles van A tot Z.

Testimonials - Autocar X Webflow Template
Testimonials

Dit zeggen onze opdrachtgevers