Glasscoating

De Swisstec Royal Glasscoating is een pure Classcoating welke ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. Deze behandeling is een glasscoating op basis van een Nano hybride laag. De lak van de auto wordt waterafstotend en geeft een extra diepe glans.

waarom

bescherm je auto met
Swisstec Royal Glasscoating

De Swisstec Royal Glasscoating biedt een duurzame bescherming van de autolak tegen alle weersinvloeden en is minder krasgevoelig. De garantie is minimaal 5 jaar. Indien nodig (bij gebruikte auto’s) worden oneffenheden zoals teerspatten, ingedroogde insectenresten en krassen waar mogelijk eerst verwijderd of weg gepolijst.

Vervolgens wordt een nieuw ontwikkelde fluoride top coat met polysilazane, Ceramic Guard, aangebracht. Deze nano-technologie zorgt voor een zeer diepe kristallen glans van het oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Bij de behandeling worden ook de velgen voorzien van een Glasscoating, zodat remslijpsel niet meer kan inwerken op de lak. Het vuil is hierdoor eenvoudig van de velgen te verwijderen.

Maak een afspraak
Testimonials - Autocar X Webflow Template
Testimonials

Dit zeggen onze opdrachtgevers